Ridvan Cavas - ONYX Studio
a

Echipa noastra iti sta la dispozitie

Ceea ce mă caracterizează este profesionalismul, dorința de perfecționare și de permanentă autodepășire. Abilitățile mele profesionale și calificările le-am dobandit și le-am perfecționat pe parcusul a 10 ani, perioada în care am lucrat ca maseur în Turcia la cele mai cunoscute resorturi din Antalya, Side și Belek. Postul de maseur ocupat de-a lungul timpului mi-a oferit oportunitatea de a lucra într-un mediu solicitant în care se pune accentul pe lucrul în echipă, mediu unde este esenţial să lucrezi eficient pentru a face faţă cerințelor clienților.
Chiar şi atunci când lucrez într-un ritm alert nu neglijez acurateţea muncii. În plus, când lucrez sub presiune pot menţine standardele muncii mele foarte ridicate, deoarece orientarea mea este în totalitate către client.
În ceea ce privește punctele mele forte, acestea sunt rezistența fizică, optimismul, respectul pentru oameni și pentru activitatea pe care o prestez.
În timpul liber, îmi place să fac sport și ador drumețiile, deoarece astfel păstrez comuniunea cu natura, ceea ce mă ajută să îmi păstrez sănătatea și echilibrul interior.

Ridvan Cavas

Terapeut