Roxana Motioc - ONYX Studio
a

Echipa noastra iti sta la dispozitie

Dragostea de frumusete este GUST,
Crearea de frumusete este ARTA.
Înzestrată cu viziune artistica si îndemanare, în 2013, o simplă pasiune se transformă în meserie, iar, de atunci, si până astăzi, am grijă ca fiecare clientă ce calcă pragul salonului meu să plece multumită, cu zâmbetul larg asternut pe buze.
Iubesc să fac ceea ce fac acum, în fiecare zi, de aceea nu m-am multumit si nici nu mă voi multumi cu niciun nivel atins, acesta fiind doar treapta spre mai mult si mai bine. Mi-am dorit, de fiecare dată, să învăt mai mult, să mă îmbogătesc pofesional cu noi si actuale tendinte, să fiu mereu mai bine pregatită spre si pentru satisfactia clientelor mele. De aceea, în realizarea manichiurii sunt meticuloasă si extrem de atentă la detalii.
M-as descrie ca fiind un suflet deschis, dornic să ajut oricând, un suflet care se hrăneste din fericirea fiecărei zile si a fiecărui client multumit.
Ceea ce face jobul meu unic este CONEXIUNEA UMANĂ prin faptul că pot fi de folos cu un gând bun, cu un sfat, cu o îmbratisare, alături de numeroasele cunostinte pe care le acumulez zilnic din experientele clientelor mele. Ne revedem lunar, împartasim retete culinare, nu ratăm niciun detaliu din vacante, râdem împreună, plângem tot împreuna, ne sfătuim pentru orice eveniment important si încheiem cu strângerea unei mâini care are o manichiură impecabilă.
Fac ce iubesc, fac totul cu pasiune si zi de zi întâlnesc, în cadrul salonului meu, oameni absolut minunati, care au contribuit la formarea omului care sunt astăzi, de aceea doresc, si pe aceasta cale, să le multumesc.
Ce mai pot adăuga? A, da! Abia astept să te cunosc si pe tine.

Roxana Motioc

Nail Artist