Masaj Corporal - ONYX Studio Cluj-Napoca Relaxare si Rasfat!

Masaj

MASAJUL

rasfăț și terapie: o terapie a corpului, un răsfăț al minții

De ce să introduc în agenda mea săptămânală masajul?!

 • pentru că este recunoscut din cele mai vechi timpuri faptul că masajul creează o stare general de bine, pentru că masajul este sănatate;
 • pentru că tratează boli sau afectiuni;
 • pentru că ajuta la recuperare, în special în cazul persoanelor care fac efort fizic prelungit;
 • pentru că elibereaza organismul de stresul cotidian;
 • pentru că…

și lista motivelor poate să continue, DAR indiferent care este motivul pentru care TU ai ales terapia prin masaj, AICI este locul potrivit. Terapeutul nostru, Ridvan Çavaș, cu o experienta de peste 10 ani în arta masajului, precum și un recunoscut chiropractician, îți va dovedi că toate experiențele tale anterioare au fost doar simple inițieri și te va convinge că tot ce ai citit depre masaj se poate reflecta în realitate, o realitate de care te vei putea bucura de fiecare dată când vei pătrunde în intimitatea salonului nostru special conceput pentru tine și, mai ales, în intimitatea spațiului de masaj în care uleiurile esențiale și muzica ambientală te vor transpune în afara stresului, în afara agitației zilnice.

Despre Ridvan Çavaș, terapeutul nostru,  putem să îți spunem, fără a ne teme că greșim, că îl caracterizează profesionalismul, dorința de perfecționare și de permanentă autodepășire. Abilitățile sale profesionale și calificările și le-a perfecționat în  perioada în care am lucrat ca maseur în Turcia la cele mai cunoscute resorturi din Antalya, Alanya, Side și Belek. Postul de maseur  ocupat de-a lungul timpului i-a oferit oportunitatea de a lucra într-un mediu solicitant în care s-a pus mereu accentul pe satisfacția clienților. Chiar şi atunci când lucrează  într-un ritm alert nu neglijează acurateţea muncii, orientarea sa este în totalitate către client, de aceea putem spune că punctele sale forte sunt rezistența fizică, optimismul,  respectul pentru oameni și pentru activitatea pe care o prestează.

Te invităm, așadar, să beneficiezi de cunoascutele masaje turcești care au cucerit lumea prin profesionalism, dar, mai ales, prin rezultatele lor deosebite, pentru că la noi se îmbină perfect relaxarea cu remodelarea corporală!

Deci, noi îți oferim pentru ca tu să poți să alegi:

MASAJUL DE RELAXARE

Un masaj de relaxare conceput pentru stimularea simțurilor prin intermediul unei lumânări speciale din unt de shea, unt de soya și uleiuri esențiale, care, când ceara ajunge la temperature optimă, devine ulei, iar masajul se transformă într-un adevărat ritual de relaxare. Combinația dintre caldura, stimularea zonelor energetice, subtilitatea uleiului și parfumul deosebit transforma masajul într-o experiență de relaxare intensă mai ales că toate se vor îmbina, în final, armonios cu energia  pietrelor vulcanice.

MASAJUL DEEP TISSUE

Acest masaj face parte din gama terapiilor corporale care combat stresul și oboseala cronică. Este un masaj care, efectuat cu profesionalism, acționează în profunzime, împlicând mișcări ferme,  similare celui de relaxare, dar mult mai intense. Presiunea amplă eliberează mușchii de tensiunea acumulată prin activiteatea cotidiană, atât de vicioasă și atât nocivă corpului nostru.

MASAJUL SHIATSU

Masajul Shiatsu este folosit preponderent pentru afecțiuni ale mușchilor și ale sistemului osos, pentru combaterea și ameliorarea tulburarilor digestive, pentru îndepărtarea stării de oboseala, pentru combaterea insomniei, și, nu în ultimul rând, pentru îndepărtarea durerilor de cap. Scopul masajului shiatsu este de a stimula meridianele pentru refacerea stării de echilibru interior, prin aplicarea unei presiuni fizice cu degetele, palma sau coatele, cunoscut fiind că  cele 12 meridiane existente în organism sunt conectate direct cu organele vitale: plamanii, intestinal gros, stomacul, splina, inima, intestinul subțire, vezica biliară, vezica urinară, rinichii, ficatul și pericardul.

DRENAJUL LIMFATIC

Buna funcționare a sistemului limfatic poate fi afectata de diverși factori, începând de la stres și sedentarism, și continuând cu bolile cardiace, endocrine și circulatorii. Atunci când se instalează blocajul, fluxul limfatic este congestionat, toxinele se adună și se ajunge la inflamarea țesuturilor. Drenajul limfatic are rolul de a îmbunătăți circulația fluxului limfatic. Este un masaj ușor, dar care are efecte deosebit de benefice, putând sa accelereze de până la 20 de ori volumul fluxului limfatic și ajutand, astfel, sistemul să elimine toxinele cu mai mare ușurință.

MASAJUL ANTICELULITIC

Este acel tip de masaj responsabil cu îmbunătățirea aspectului pielii și remodelarea tesutului adipos, prin presiune exercitată asupra zonelor în cauză. Masajul anticelulitic oferă rezultate uimitoare și rapide acolo unde este folosit ca terapie complementară, alaturi de o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Practicat în mod regulat, de cel puțin două ori pe săptămână, ofera o serie de avantaje importante pentru sanatatea clientilor, dintre care amintim, faprul că îmbunătățește circulația sângelui, ajută la eliminarea toxinelor din organism, sprijină scăderea în greutate, iar celulita este redusă într-o proporție medie spre mare.

MASAJUL FULL-BODY MIXT

Este cel mai apreciat masaj în rândul clienților noștri. Acesta îmbină multiple tehnici de shiatsu, drenaj lifatic, de relaxare și de chiropractică, reușind să fie un rezultat  armonios și eficient între relaxare, remodelare și terapie corporală. Procedura presupune o evaluare de specialitate, pe care o efectuează terapeutul nostru, iar în urma acesteia se stabileste procedura personalizată nevoilor fiecărui client. Rezultatele nu se lasă așteptate, dovadă în acest sens fiind fiecare dintre clienții fideli masajului oferit de specialistul nostru, Ridvan Çavaș.

 

Deci, mâine te așteptăm la un test-masaj. Cum preferi? Ora 16.00 sau mai devreme?

ALTE SERVICII

a

Epilare Definitiva, Indepartare Tatuaje

a

Epilare cu ceara, zahar

a

Tratamente Faciale

a

Stilizare gene, sprancene

a

Manichiura-Pedichiura

a

Masaj

PROMOTIILE ACTUALE

 • Peeling Carbon
 • LEI 660
  pachet
  • Profita acum de promotie
  • La 3 sedinte primesti 1 GRATIS
  • Promotie limitata
 • Microneedling
 • LEI 1000
  pachet
  • Terapia Dermapen
  • 6 sedinte
  • pret vechi 1400 lei
 • Epilare Definitiva
 • % 50
  pachet
  • Full body
  • 4 sedinte
  • Reducere 50%

Salonul nostru

CLUJ-NAPOCA

Str Alexandru Rosca nr 1

Cluj-Napoca, RO

Contacteaza-ne